12 mei 2017

Deelnemers van De Slinger, een dagbestedingslocatie van Frion in Steenwijk, vieren donderdag 18 mei het lentefeest ‘Slinger je Fit!’. Cliënten, familie, vrienden en medewerkers kunnen ’s middags van 13.30 tot en met 15.30 uur gezonde snacks maken, yoga beoefenen of een slingerparcours volgen met bewegingsagogen. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom.


Slinger je Fit!

Slinger je Fit! is een gezellige middag met verschillende workshops zoals: yoga (bewust bewegen), diëtiste (lekker gezond eten), Good Food (gezonde snacks maken), Slinger Parcours (buiten in de tuin met bewegingsagogen) en Prettig Bewegen met Psychomotorische Therapie. De workshops duren een kwartier en deelnemers kiezen welke workshops ze willen volgen. Tussendoor is er tijd voor een pauze met een gezonde snack en een film!


Gezondheid en bewegen

Met deze gezellige, actieve middag vol workshops haakt dagcentrum De Slinger in op het jaarthema van Frion: Gezondheid en Bewegen. Zorgaanbieder Frion stimuleert haar cliënten en medewerkers om met dit thema aan de slag te gaan. En zo regie te hebben en te houden op een gezonde levensstijl.

Programma:

13.30 uur: welkomstdrankje

13.45 uur: start workshops:

Yoga

Diëtiste

Good Food

Slinger Parcours

Prettig Bewegen met PMT

14.30 uur: pauze met snack en film.

14.45 uur tweede ronde workshops
15.30 uur einde.

Terug naar overzicht

Meer persberichten