4 mei 2017

Frion bestaat 5 jaar in Zwartsluis. En dit lustrum viert de locatie tijdens een Open Huis op 12 mei 2017. Bewoners en medewerkers nodigen inwoners en andere geïnteresseerden van harte uit op 12 mei 2017 van 15.00-18.00 uur. Tijdens een rondleiding, bezichtiging van de woningen, of onder het genot van een kop koffie komen zij graag in gesprek. Ook zijn er op dit moment studio’s en appartementen beschikbaar.


Menig inwoner uit Zwartsluis herkent het markante gebouw van Frion aan de Baanstraat/Fortresselaan. Of is wel eens binnen gelopen bij dag-, leer- en werkcentrum

De Ontmoeting. Minder bekend zijn de woon/slaapkamers met gezamenlijke huiskamers, de studio’s en de appartementen en hun bewoners op deze locatie.


Tijdens het Open Huis vertellen bewoners graag wat de begeleiding van Frion voor hen kan betekenen. Denk bijvoorbeeld aan de moeders met één kind, die met ondersteuning weer zelfstandig met hun kindje willen gaan wonen. Of een 60 jarige bewoner, die geniet van het wonen in een deze mooie plaats na jaren in grote steden te hebben gewoond. Daarnaast vertellen begeleiders graag over wat hun werk zo waardevol maakt. En hoe zij mensen met een verstandelijke beperking stimuleren om te leren en om zich te ontwikkelen. Zodat ook zij hun eigen leven kunnen leven en (weer) mee kunnen doen in onze samenleving.


Studio’s en appartementen beschikbaar

Er zijn op dit moment studio’s en appartementen beschikbaar voor mensen met een verstandelijke beperking. Het Open Huis is ook bedoeld voor ouders of familieleden die op zoek zijn naar een woonlocatie voor hun kind, broer of zus, moeder met één kind.

Terug naar overzicht

Meer persberichten